Activitats

Identitats en Trànsit

Identitats en Trànsit preten qüestionar els sistemes de creences al voltant del Dret a Migrar, els Gèneres Dissidents i els Prejudicis i Estereotips. 

Selfee Project

"SELFEE: Digital Literacy and Social Emotional Learning for Engagement and Employment" consisteix en un procés d'investigació-acció sobre la facilitació d'eines digitals i d'aprenentatge socioemocional a les formacions de recerca de feina en especial amb persones amb situació de vulnerabilitat.

Teatre de les oprimides per a combatre les desigualtats interseccioanls al treball domèstic i de cures

Bodi project

BODI es un nuevo proyecto europeo que trabaja alrededor de la diversidad cultural, el cuerpo, el género y la salud en la educación infantil.

Infància

Aquest projecte promou els valors de la Convenció sobre els  Drets dels Infants i està pensat i dissenyat en base a una recerca teòrica i pràctica amplia que inclou les perspectives de nens i nenes, famílies i professionals del lleure que treballen en aquest àmbit.

Forum theatre against early school leaving

La Xixa Teatre treballa en diversos projectes amb persones grans, entre els quals destaquen els Tallers de la Reminiscencia, els talllers d'Actors Comunitaris, el Grup de Teatre Fòrum Fricandó de Horta-Guinardo i els tallers Activa't, per a una convivència activa i en diversitat.

Grup de teatre comunitari de Ciutat Meridiana "Punt i Seguit"

Grup de teatre comunitari de Ciutat Meridiana "Punt i Seguit"

¿De qué se trata este ítem? ¿Qué lo hace interesante? Escribe una descripción interesante para atrapar la atención de tu audiencia...

The main aim of the project is to contribute to the reduction of early school leaving, especially amongst young people facing social barriers and disadvantages.

Dinamització juvenil Districte de Sant Andreu

Vídeo fòrm i fotonovel·les

Teatre amb joves

Creant comunitat

La Xixa Creant Comunitat - Simbiosi?

La Xixa Teatre tiene un largo recorrido trabajando en el campo de la interculturalidad. Actualmente forma parte del Col·lectiu i+, es entidad formadora de agentes antirumores dentro de la Xarxa BCN Antirumors, y es entidad participante en el Catálogo Antirumors del Ajuntament de Barcelona.

Please reload