top of page

TEATRE DE LES OPRIMIDES PER A COMBATRE

LES DESIGUALTATS INTERSECCIONALS

AL TREBALL DOMÈSTIC I DE CURES

Les tres entitats col·laboren en el projecte capacitant, donant suport i visibilitat en les activitats interseccionals i de dinamització comunitària desenvolupades per nostra entitat en el present projecte.

És un espai de trobada, intercanvi i creació de projectes culturals feministes caracteritzat pel treball en tres àmbits: audiovisuals, performance i viver de projectes. A més dels projectes desenvolupats al viver (Migroctones, Wikidones, etc.) La Bonne acull a col·lectius com Sindillar, Tamaia, Cultura Trans, entre d’altres.

És el primer sindicat independent de dones treballadores de la llar i la cura a l’estat espanyol. Des del seu naixement –novembre 2011– treballa amb la Bonne el seu projecte integral, l’objectiu del qual és desenvolupar l’autonomia i l’apoderament de les treballadores de la llar a través d’activitats dissenyades i executades per les mateixes afiliades, com les jornades Migròctones.

La Associació La Xixa Teatre és una associació sense ànim de lucre orientada cap a la investigació, el desenvolupament i la multiplicació de les eines teatrals i d'educació popular com a mitjà de transformació social. Som un grup multidisciplinar i multicultural. La diversitat del nostre equip enriqueix la nostra tasca social i creativa i, alhora, ens manté en formació i aprenentatge permanent. 

Organitzen:

Amb el suport de:

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
bottom of page