2.png

Aquest 12 de novembre,

vine a la Masterclass de Teatre Fòrum de La Xixa!

Vine a passar una tarda de dissabte amb nosaltres!

Podràs gaudir del fruit dels processos creatius i de reflexió que han realitzat diferents grups de Teatre Fòrum de Barcelona al llarg de l'any.

En especial, comptarem amb les obres de Teatre Fòrum del grup de "Dinamitzadores/rs de Teatre Fòrum Interseccional", del Grup "Legaci", i molt més!

🗓 Dissabte 12 Novembre 2022 | 16:00h a 20.00h
📍Espai Jove La Fontana (Carrer Gran de Gràcia, 190, Barcelona)

🆓 Esdeveniment gratuït

✏️ Inscripcions omplint aquest formulari

ℹ️ info i dubtes a activitats@laxixateatre.org | 625 277 263

Com funciona el Teatre Fòrum? 

Al Teatre Fòrum, els actors i actrius desenvolupen una peça de teatre curta basada en la col·lectivització de les pròpies experiències de les persones participants (actrius i actors).

En aquesta peça de teatre, hi ha diversos personatges que representen diferents rols: el / la oprimida, el / la opressora, els / les aliades i el / la Curinga. El Curinga és el personatge que interactua amb el públic, és a dir, amb els espectactors i espectactrius. El postulat de la peça és que el / la oprimida sempre té capacitat d'acció per enfrontar a l'opressor / a. En el moment de major conflicte, el Joker o Curinga para la peça (STOP!). Mitjançant el diàleg obert per part del públic es proposen alternatives per intentar solucionar el conflicte en escena. És aleshores quan el Curinga convida l'espectactor o l'espectactriu a substituir un dels personatges en escena. Es proven tantes alternatives com propostes sorgeixin.

logos masterclass.png

Ubicació

📍Espai Jove La Fontana (Carrer Gran de Gràcia, 190, Barcelona)

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle