top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

Fòrum Obert a Badalona "Dones diverses, diverses dones" #25N

La Xixa Teatre participarà en els actes que es desenvolupen aquest mes de novembre a Badalona amb motiu del #25N Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

Concretament ho farem dinamitzant un Fòrum Obert: "Dones diverses, diverses dones. Com construïm una ciutat sense violències?" convocat per al Consell de les Dones de Badalona. Tindrà lloc el dilluns 27 a les 17.30h. a la Nau3 del Centre Cultural l'Escorxador (C/ Arquitecte Fradera, s/n).

El Fòrum és una oportunitat per les persones participants d’aprofundir en la comprensió i el coneixement de tots els punts de vista i de relacionar-se des de diverses perspectives. Per tal d'iniciar el debat, el fòrum obert comença amb ponents convidades que parlaran durant uns minuts sobre el tema que ens pertoca. Els participants són convidats a contribuir amb els seus pensaments, sentiments i experiències relacionades amb les contribucions dels ponents i de les seves pròpies experiències dels temes que s'exploren.

Des del 16 de novembre podreu gaudir d'altres activitats organitzades pel Bloc Violeta o la Federació de Dones de Badalona.

Si voleu consultar tot el programa, podeu descarregar-ho AQUÍ.

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page