top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

Inscripcions obertes! 'Dansa per a transformador(x)s socials' amb Lukas Avendaño

Inscripcions fins 3 juliol a goo.gl/bgpEjT

Programa complet a goo.gl/RD3ngZ

Estimats i estimades,

Des de La Xixa Lab ens fa molta il·lusió presentar-vos el taller intensiu 'Dansa per a transformador(x)s socials', una proposta de'n Lukas Avendaño, que tindrà lloc el 6, 7 i 8 de juliol a Olot (La Garrotxa).

Lukas Avendaño, artista mexicà muxhe, ens convida a transformar la realitat social amb la dansa com a eina. Treballarem el cos biològic, cos escènic, cos culturalment construït, la memòria ètnica i la territorialitat.

Consulteu el programa complet a goo.gl/RD3ngZ

A qui va dirigit?

A qualsevol persona interessada en experimentar les possibilitats de la dansa per a fins socials, gent del sector LGBT+, els estudis de gènere i la interculturalitat, curios@s, activistes, no activistes, professionals o no, teatrers o no, de qualsevol origen, llengua, religió, sexualitat, gèneres o categories no anomenades.

Quan?

Divendres 6 de juliol de 18 a 21h

Dissabte 7 de juliol de 10 a 14h i de 15 a 19h

Diumenge 8 de juliol de 10 a 14h

On?

Olot, La Garrotxa (espai a confirmar)

Aportació: 75 euros

Inscripcions obertes fins el 3 de juliol a goo.gl/bgpEjT

Places limitades

Veniu a fer moure cos i ment amb en Lukas Avendaño, us hi esperem a tots i a totes!

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page