top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

Obrim Inscripcions | Mètode BODI: Els cossos i la no-discriminació des de primera infància

Ja estan obertes les inscripcions de la formació intensiva per a professionals que treballen amb primera infància!

Inscripcions: fins el 27 d'agost 2019 a través aquest formulari

Mètode BODI: Els cossos i la no-discriminació des de primera infància és una proposta formativa que aposta per al desenvolupament d’habilitats fonamentades en la inclusivitat i la no-discriminació des de les primeres edats. La formació se centra en la interacció de les possibles discriminacions que es donen des de primera infància al voltant dels eixos de: la diversitat cultural, el gènere, el cos i la sexualitat, amb els objectius de:

> Contribuir al desenvolupament de pràctiques educatives dins i fora de l’entorn escolar en relació amb l’educació intercultural, l’educació de gènere i la inclusió dels nens i nenes amb entorns culturalment diversos.

> Contribuir al desenvolupament de les competències dels i les professionals que treballen amb infants a través de nous mètodes i noves eines pràctiques per a ser adaptades a l’entorn propi.

> Contribuir al desenvolupament de la capacitat de l’escola per a fer front a la diversitat cultural i assegurar que els nens i nenes de diferents orígens culturals no estan exclosos.

> Dotar als infants d’eines per a la seva participació en una societat intercultural tolerant cap a la diversitat cultural i de gènere.

> Oferir eines i estratègies per a abordar qüestions sensibles en relació amb el cos, la salut i la sexualitat dels nostres nens i nenes.

🗓 2, 3, 4, 5, 6 setembre 2019

⏱ de 16 a 20h

📌 Casal del Poblenou. Rambla del Poblenou 49. Barcelona

Gratuït / Places limitades: Inscripcions

+info a activitats@laxixateatre.org


2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page