top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

Formació de Formadors SELFEE | Inscripcions Obertes

Inscripcions obertes per a la formació de formadors SELFEE: EINES DIGITALS I SOCIO-EMOCIONALS PER A LA NO-DISCRIMINACIÓ EN LA RECERCA DE FEINA

"Eines digitals i socials i emocionals per a la no discriminació en la recerca de feina: formació de formadors" és una formació per a formadors que promou la convivència i la cohesió social basant-se en el respecte mutu, les responsabilitats compartides, la igualtat d’oportunitats i la no-discriminació per motius de gènere, raça, edat o origen, pensament o consciència en els processos de cerca de treball. Amb aquesta formació convidem a contribuir a la erradicació i prevenció del discurs d’odi, com a manifestació d’actituds intolerants, racistes i xenòfobes en els processos de cerca de treball i accés al mercat laboral de les persones, independentment de les seves diversitats.

🗓️16 a 20 setembre | 16h-20h

📍Lafede.cat | C.Tàpies 1-3. 08001 Barcelona

🎟️ Gratuït amb inscripció previa 👉 bit.ly/formacioselfee

♦️ Més informació: laxixateatre.org/formacioselfee

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page