top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

La Marató de La Xixa 2020

La Marató de La Xixa pel 2020 El pròxim 13 de juny, durant tot el dia, us convidem a gaudir d’unes jornades online plenes de creativitat! Comptarem amb performances artístiques amb Mamadou Diol, peces de teatre fòrum amb l’equip de dinamització de La Xixa, intervencions amb Can Castelló, Aecom, podcasts…. i més sorpreses!Podeu participar activament a través de Zoom (inscribint-vos aquí ) o veure-ho tot en directe a través del nostre Facebook Live a les xarxes de La Xixa (facebook.com/laxixacomunitat).

T’hi esperem!

🗓 13 Juny 2020 | 11h a 19h

🎭 Presentacions Teatrals, teatre fòrum, performances artístiques, podcast

🖥 On-Line: Zoom per a persones que vulguin participar activament (espectactrius/ors) i retransmissió en Facebook Live

Inscripcions per a participar activament

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page