top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

El primer acte del Raela'T va ser tot un èxit!

En el marc del projecte Raela'T, el dijous 27 d'abril va tenir lloc la primera trobada sobre "Territori, Cultura i Comunitat" la qual va ser tot un èxit, amb la participació de més de 50 persones!


Mitjançant diverses activitats gestionades per la Meritxell Martínez i la Valentina Narváez de La Xixa, vam indagar, compartir idees, preocupacions i interessos respecte al panorama cultural a l'Alta Ribagorça. També vam aprendre sobre noves entitats, espais creatius i recursos que com a ciutadanes encara no teníem massa presents al territori. A més, entre totes les persones assistents, es va iniciar la co-construcció del mapa interactiu Raela'T (www.laxixa.org/raelat), obert a tota la ciutadania per continuar completant-lo i aportant noves iniciatives.

Va ser una tarda molt emocionant i plena d’energia! On vam començar a crear una xarxa comunitària per contribuir en la promoció de l'oferta cultural a l'Alta Ribagorça!

Moltíssimes gràcies a totes les persones assistents per la participació i per compartir els vostres coneixements i propostes! Gràcies a les institucions per la col·laboració i el compromís per fer del Raela’T un projecte enriquidor per a totes i agrair fortament la participació de la Maria Capell, Tècnica de programació de la FiraTàrrega, per la seva energia i motivació!


¿QUAN ÉS LA SEGONA TROBADA?


El 18 de maig ens veiem per a la segona trobada "Territori, Cultura i Comunitat", on continuarem investigant i treballant per la cultura i la comunitat de la comarca.

Tindrà lloc a la sala d'actes de l'Ajuntament de Barruera a les 18.00 h.


Us hi esperem!


Podeu inscriure-us en el següent enllaç: bit.ly/raelat_trobades 


Trobareu + informació de la 2a trobada així com d'altres activitats del projecte a la web laxixa.org/raelatRaela’T; Cultura i Comunitat a l'Alta Ribagorça compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de les diverses institucions públiques del territori com el Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça i els diversos ajuntaments de la zona entre d'altres entitats i agents culturals. Està inscrit en la Subvenció per ampliar i diversificar l’oferta cultural en àrees no urbanes en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU)


4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page