top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

L'experiència d'en Maciel, voluntari ESC a La Xixa!

En el marc del programa del Cos Europeu de Solidaritat (European Solidarity Corps, ESC), La Xixa està col·laborant activament amb joves que tenen l'oportunitat de participar en programes de voluntariat a llarg termini. En aquesta ocasió, en Maciel, juntament amb la Marie, són dos dels voluntaris que estan immersos en aquesta experiència. El nostre projecte actual, anomenat 'Construint comunitat a través del voluntariat i la creativitat', té com a principal objectiu fomentar les habilitats teatrals i participatives dels voluntaris, alhora que impulsa la transformació social.


A més de col·laborar en la gestió del projecte, en Maciel està treballant activament amb La Xixa Lab, la nostra companyia de teatre, convertint-se en un dels actors de la companyia, participant periòdicament a les actuacions de teatre que fem en comunitat!


"Hola, em dic Maciel Maure. Soc argentí i italià, i estic fent un projecte de voluntariat en el marc del Cos Europeu de Solidaritat a La Xixa.

Col·laboro amb La Xixa Teatre i la seva companya teatral, La XixaLab, com a actor, músic i suport tècnic en XixaLab. També participo en tasques relacionades amb comptabilitat, tallers, formacions i administració del magatzem.


Estic molt content de participar en aquest projecte, ja que sempre m'ha interessat l'art en les seves diverses formes. De fet, tinc formació en les arts visuals i música (piano i guitarra). Per a mi, aquest voluntariat és una bona oportunitat per aprendre i viure un procés transformador per a la meva vida.


En els últims mesos, he participat en diverses presentacions d'obres de La XixaLab. Actualment, estic participant en obres creades per a la Xarxa de Consum Solidari, així com en projectes europeus com el Green Interculturality i el COPARTE.


Durant aquesta experiència, estic coneixent a moltes persones i estic feliç de tot el que vaig aprenent. És una gran experiència per a mi. Considero el Teatre dels i les Oprimides com una gran eina de treball social amb un potencial impacte positiu en la societat."

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page