• La Xixa Teatre

Inscripcions obertes: Dinamitzadors/es de Teatre Fòrum Interseccional

Inscripcions obertes fins el 25 d'abril a bit.ly/2GvrhIT

Consulteu el programa complet a bit.ly/2uXFAjM

Obrim les inscripcions per a la 6ª edició de la Formació de Dinamitzadors/es de Teatre Fòrum Interseccional: 'INTERCULTURALITAT FENT TEATRE FÒRUM' amb La Xixa Teatre, Lukas Avendaño, Mamadou Diol i Brigitte Vasallo.

👉 PLACES LIMITADES 👉 GRATUÏT

QUAN I ON?

De MAIG a NOVEMBRE a BARCELONA

A QUI VA DIRIGIT?

Membres d'organitzacions de la Xarxa Barcelona Antirumors, persones a títol individual que treballin amb grups diversos i que vulguin incorporar aquestes eines, professionals de l'àmbit social i educatiu que vulguin incorporar eines innovadores a seu activitat, activistes socials interessats en replicar aquestes eines.

CONTINGUTS?

86 hores de formació

Mòdul 1. Interculturalitat i interseccionalitat: bases per treballar amb i des de la diversitat Mòdul 2. Teatre Fòrum i interculturalitat Mòdul 3. Expressions artístiques per crear des de la diversitat Mòdul 4. Teatre Fòrum i interculturalitat (II) Mòdul 5. Pràctiques

📝 Inscripcions obertes fins el 25 d'abril a bit.ly/2GvrhIT 📄 Consulteu el programa complet a https://bit.ly/2uXFAjM

+ info a cursos@laxixateatre.org

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle