Fer-nos grans per patir discriminació? Parlem d'edatisme!

Vine a passar una tarda de diàleg per desmuntar l’edatisme des d’una perspectiva interseccional. L’objectiu principal d'aquesta activitat és visibilitzar els prejudicis i estereotips que pateixen les persones grans pel fet de ser grans. La idea és conèixer més sobre l’edatisme, amb especial atenció a les desigualtats que es donen per eixos de gènere i de les diferents diversitats, com la orientació sexual o d’origen cultural dins del col•lectiu major de 65 anys. T'hi esperem Data i lloc: 01 de desembre de 2018, de 12h a 14h. Casal de Barri Pou de la Figuera. (C/ Sant Pere més Baix, 70.BCN) Si en vols més informació, contacta'ns a activitats@laxixateatre.org

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon