Fòrum Obert: "Qui té cura dels altres a Castelldefels?"


Qui té cura dels infants quan estan malalts? I quan surten i entren a escola i les seves famílies segueixen treballant?

Tens el teu pare que està gran i, tot i que ara el tens a casa, no te’n pots fer càrrec. A qui puc contractar per a que el cuidi, i en quines condicions? El dia 29 de març us convidem a venir al Fòrum Obert sobre “Qui cuida a Castelldefels?” per crear un espai de debat ciutadà al voltant d’aquestes qüestions, amb testimonis en primera persona i veus especialitzades. També es presentarà la Guia de Contractació elaborada per l’Ajuntament de Castelldefels. https://www.laxixateatre.org/qui-cuida-a-castelldefels -- També es presentarà la Guia de Contractació elaborada per l'Ajuntament de Castelldefels -- Día 29 de marzo | 18:00-19:30 h | Centre Municipal Canyars | Calle de la Iglesia, 117 | Castelldefels. És un acte gratuït que necessita inscripció prèvia a través d'aquest formulari!

--- És un iniciativa de l'Ajuntament de Castelldefels

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon