Formació de Formadors SELFEE | Inscripcions Obertes

July 25, 2019

Inscripcions obertes per a la formació de formadors SELFEE: EINES DIGITALS I SOCIO-EMOCIONALS PER A LA NO-DISCRIMINACIÓ EN LA RECERCA DE FEINA

 

"Eines digitals i socials i emocionals per a la no discriminació en la recerca de feina: formació de formadors" és una formació per a formadors que promou la convivència i la cohesió social basant-se en el respecte mutu, les responsabilitats compartides, la igualtat d’oportunitats i la no-discriminació per motius de gènere, raça, edat o origen, pensament o consciència en els processos de cerca de treball. Amb aquesta formació convidem a contribuir a la erradicació i prevenció del discurs d’odi, com a manifestació d’actituds intolerants, racistes i xenòfobes en els processos de cerca de treball i accés al mercat laboral de les persones, independentment de les seves diversitats.

 

🗓️16 a 20 setembre | 16h-20h

📍Lafede.cat | C.Tàpies 1-3. 08001 Barcelona

🎟️ Gratuït amb inscripció previa 👉 bit.ly/formacioselfee

♦️ Més informació: laxixateatre.org/formacioselfee

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

Conferència SELFEE (26 i 27 Set)

July 26, 2019

1/4
Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo