top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

馃摌 Descarrega't gratis el Manual YURI!

馃帀馃摌 TENIM UNA GRAN NOT脥CIA: EL MANUAL YURI PER L'EMPRENEDORIA VERDA I COL路LECTIVA EST脌 LLEST I DISPONIBLE A LA WEB DEL PROJECTE! 馃専


馃敆 Descarrega-te-la gratis a www.yuri-project.eu/results 猬囷笍


L'objectiu del manual YURI 馃摎 茅s promoure la inclusi贸 i l'emprenedoria col路lectiva, verda i social entre els joves, proporcionant els recursos i la inspiraci贸 per:


馃寛 Abordar cr铆ticament els sistemes de creences, prejudicis i estereotips relacionats amb la identitat en entorns rurals i urbans.

馃 Fomentar el desenvolupament de compet猫ncies socioemocionals i habilitats necess脿ries per dur a terme iniciatives socials, sostenibles i col路lectives amb 猫xit.

馃實 Fomentar la participaci贸 b dels joves per compartir i debatre alternatives front la crisi clim脿tica actual des d'una perspectiva de col路laboraci贸 rural-urbana i emprenedoria col路lectiva juvenil.


El manual inclou:

馃攳 Els resultats de la recerca bibliogr脿fica, 27 bones pr脿ctiques i entrevistes realitzades per organitzacions associades.

馃挕 30 activitats grupals per fomentar el di脿leg entre joves rurals i urbans i 32 activitats per facilitar el desenvolupament de les compet猫ncies necess脿ries per dur a terme iniciatives socials, sostenibles i col路lectives mitjan莽ant m猫todes creatius.

馃捈 Un resum de les institucions, pol铆tiques, eines i finan莽ament que recolzen l'emprenedoria juvenil.

馃摐 I finalment, una s猫rie de recomanacions pol铆tiques.


Estem molt feli莽os de posar el manual a disposici贸 de forma gratu茂ta i esperem que sigui una font d'inspiraci贸 i suport per a molts joves i professionals! 馃檶馃専


Aquesta guia ha estat creada en col路laboraci贸 amb el partenariat YURI, que inclou les organitzacions: @yeu_cyprus @Reframe @interculturelan @fundacioncepaim @cesie.ngo @xwhy_agency i @laxixat

馃敆 Descarrega-te-la gratis a www.yuri-project.eu/results 猬囷笍


#YURIproject #Yuri #di脿legsurbansrurals #emprenedoriacol路lectiva #sostenibilitat #joventut #Erasmusplus #INJUVE


  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
bottom of page