top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

Descarrega't el joc de taula Stop Polarization

Descarrega GRATIS el joc de taula "Stop Polarization" i afronta la polarització de manera INNOVADORA! ✨



Aquest joc pretén crear un espai de comunicació i confiança entre persones amb perspectives diverses i històries aparentment contraposades. És una eina ideal per a aquells que treballen amb grups, ja que promou la confiança, el respecte, el diàleg, l'escolta activa i la comunicació no violenta.



L'ESPERIT DEL JOC

Probablement has viscut alguna situació de conflicte a la teva vida. Potser al principi la conversació era moderada, però poc a poc, vau acabar en una discussió i fins i tot en una baralla! En definitiva, no us vau posar d'acord.


T'agradaria abordar aquestes situacions amb serenitat? Aleshores, aquest joc és per tu i pels teus grups!


El joc desplaça el focus del conflicte cap a les persones que mantenen la discussió. El repte no és demostrar que algú té raó i l'altre no, sinó aprendre a escoltar i ser escoltat. Durant el joc, demanaràs o et demanaran que parlis. Parla de tu, de les teves idees, de la teva postura. No és important que estigueu d'acord, l'important és que sentiu una connexió.L'objectiu del joc no és que us convenceu l'un a l'altre, ni que trobeu una solució al problema en qüestió, sinó que apreneu a parlar-ne sense desencadenar el conflicte; Començar a veure-us els uns als altres com a individus amb diferents orígens, opinions i passions, no com a membres sense rostre de bàndols oposats.Escoltar activament i intentar comprendre la postura de l'altre i aprendre a transmetre la pròpia a través del relat de la teva experiència personal i no a través de la lent de la "veritat absoluta".En aquest joc no hi ha competició entre uns i altres, no hi ha guanyadores ni perdedores, sinó que us desafieu a vosaltres mateixes i als límits de la vostra comunicació.


A QUÈ ENS REFERIM QUAN PARLEM DE "POLARITZACIÓ"?

Quan parlem de conflicte, la polarització és el procés que fa que les parts involucrades adoptin postures cada vegada més extremes i oposades entre elles. Amb l'escalada de la polarització, les opinions moderades i els partits neutres són arrossegats gradualment cap a dos grups oposats que representen "pols" oposats. S'exigeix a tothom que prengui partit: "...o amb nosaltres o contra nosaltres". En la polarització no hi ha diàleg, només lluita. La polarització no busca solucions, sinó guanyar la discussió. No reconeix als individus ni les interaccions: no és "Jo contra Tu", ni tan sols "Nosaltres contra Tu". El bàndol contrari està desactivat i alienat, és "Nosaltres contra Ells/es".
No deixis passar aquesta oportunitat d'abordar el tema de la polarització en els grups.

Descarrega el joc avui mateix! stop-polarization.eu/results


8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page