top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

📘 Descarrega't gratis el Manual YURI!

🎉📘 TENIM UNA GRAN NOTÍCIA: EL MANUAL YURI PER L'EMPRENEDORIA VERDA I COL·LECTIVA ESTÀ LLEST I DISPONIBLE A LA WEB DEL PROJECTE! 🌟

🔗 Descarrega-te-la gratis a www.yuri-project.eu/results ⬇️


L'objectiu del manual YURI 📚 és promoure la inclusió i l'emprenedoria col·lectiva, verda i social entre els joves, proporcionant els recursos i la inspiració per:


🌈 Abordar críticament els sistemes de creences, prejudicis i estereotips relacionats amb la identitat en entorns rurals i urbans.


🤝 Fomentar el desenvolupament de competències socioemocionals i habilitats necessàries per dur a terme iniciatives socials, sostenibles i col·lectives amb èxit.


🌍 Fomentar la participació b dels joves per compartir i debatre alternatives front la crisi climàtica actual des d'una perspectiva de col·laboració rural-urbana i emprenedoria col·lectiva juvenil.



El manual inclou:


🔍 Els resultats de la recerca bibliogràfica, 27 bones pràctiques i entrevistes realitzades per organitzacions associades.


💡 30 activitats grupals per fomentar el diàleg entre joves rurals i urbans i 32 activitats per facilitar el desenvolupament de les competències necessàries per dur a terme iniciatives socials, sostenibles i col·lectives mitjançant mètodes creatius.


💼 Un resum de les institucions, polítiques, eines i finançament que recolzen l'emprenedoria juvenil.


📜 I finalment, una sèrie de recomanacions polítiques.


Estem molt feliços de posar el manual a disposició de forma gratuïta i esperem que sigui una font d'inspiració i suport per a molts joves i professionals! 🙌🌟


Aquesta guia ha estat creada en col·laboració amb el partenariat YURI, que inclou les organitzacions: @yeu_cyprus @Reframe @interculturelan @fundacioncepaim @cesie.ngo @xwhy_agency i @laxixat


🔗 Descarrega-te-la gratis a www.yuri-project.eu/results ⬇️



11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page