top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

Experiència de Voluntariat (CES) a La Xixa

La Marie i en Maciel son les dues persones voluntàries del Cos Europeu de Solidaritat (CES o ESC, en anglès) a La Xixa durant aquest any. D'entre totes les seves activitats i tasques, del 11 al 15 de setembre, van participar en el Seminari d'Avaluació Intermitja organitzat per #INJUVE a Mollina (Màlaga). Allà van trobar-se amb més de 70 joves que estan desenvolupant els seus projectes de voluntariat a tot el territori espanyol, amb els quals van poder compartir les seves experiències i aprenentatges, així com objectius i expectatives pels últims mesos d'activitat.


Testimoni de la Marie

"Una setmana memorable al sud d'Espanya. Va ser un temps d'aprenentatge, converses profundes i conèixer gent i nous projectes en un lloc preciós. Durant la formació, vaig tenir converses significatives amb altres voluntàries d'arreu d'Europa i amb les formadores. Vam parlar de les nostres dubtes, vam compartir les nostres experiències i vam aprendre les unes de les altres. El que va fer especial aquesta setmana va ser la diversitat de persones i projectes. Vaig conèixer gent que treballa en molts àmbits, com protegir el medi ambient, ensenyar i ajudar a les comunitats.


Coneixent la seva feina, vaig obrir els ulls davant de tot allò bo que passa al món. Els preciosos paisatges del sud d'Espanya van fer que la nostra estada fos encara millor. Les vistes i el clima càlid ens van fer pensar en els nostres propis projectes i en el que esperàvem aconseguir. Al capvespre, ens reuníem per parlar dels nostres projectes. Va ser una oportunitat per pensar de forma creativa i inspirar-nos mutuament. Aquesta setmana de formació va ser una oportunitat per créixer, aprendre i connectar amb gent increïble. Em va recordar per què m'encanta ser part d'aquest programa europeu i la importància de participar-hi. Aquesta setmana em va deixar grans records i un renovat sentit de propòsit.


Em fa il·lusió el que he après i les amistats que he fet."



Testimoni d'en Maciel


En aquest vídeo, en Maciel ens comparteix el seu testimoni. Comenta que l'experiència a La Xixa està sent un camí ple d'aprenentatges, creixement personal i nous horitzons. No te'l pots perdre.



No et perdis totes les novetats a les nostres xarxes, i estigues atenta a les noves oportunitats de voluntariat a La Xixa!






23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page