top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

Festival Comunitari Raela'T: una experiència màgica!!

🎉 GRÀCIES! 🌟 Volem agrair a totes les persones que van participar al Festival Comunitari Raela'T 💃💖

Va ser una experiència màgica plena de cultura, colors i bona vibra! Veure la comunitat reunida celebrant la diversitat i l’intercanvi cultural no té preu! 🌍✨


Volem compartir l’entusiasme que sentim després del Festival Comunitari Raela'T, que va tenir lloc el passat dissabte, 8 de juliol, al Jardí de la Biblioteca del Pont de Suert.


Va ser una oportunitat única per compartir l'enriquidora mostra cultural de l'Alta Ribagorça. Volem expressar el nostre sincer agraïment a totes les persones que hi van participar!


El Festival Comunitari Raela'T va ser una jornada plena d'energia, bones vibres i intercanvi cultural. Veure la comunitat reunida per celebrar les seves tradicions, compartint les seves històries de vida i enriquint-se amb noves pràctiques culturals no té preu! Va ser una experiència inoblidable que ens va recordar la força i la diversitat de la nostra comarca.


Durant el dia, vam tenir l'oportunitat de gaudir d'una fira plena de parades que exhibien l'artesania local, productes tradicionals i projectes socioculturals molt potents, i a través de les actuacions en viu, amb música, dansa i representacions teatrals vam poder gaudir de la diversitat artística i cultural de la nostra comunitat.


Un dels moments més destacats va ser el dinar popular, on totes les persones assistents van compartir una autèntica festa culinària, degustant plats típics i sabors únics que ens van transportar a altres indrets i tradicions.


Aquest festival no és únicament una celebració de la cultura consolidada al llarg dels anys, sinó també una oportunitat per acollir i enriquir-nos d’altres cultures que en un moment donat van ser nouvingudes, però que ara ja formen part de les “raels” (arrels) culturals del territori. El fan créixer i l'enriqueixen.


Esperem que aquestes imatges us transmetin una petita part de la màgia que vam viure juntes!

Després de l'èxit d'aquest festival, estem més motivades que mai per treballar en la possibilitat d'una segona edició. Volem continuar generant espais de trobada i intercanvi cultural, on poder celebrar la diversitat i la riquesa de la nostra comarca.


Mentre mirem cap al futur, continuem treballant per construir una comunitat més inclusiva, més diversa i més rica! Us convidem a seguir-nos en aquesta emocionant jornada i a unir-vos a nosaltres en les pròximes iniciatives que tenim preparades!


De nou, volem expressar el nostre sincer agraïment a totes les persones, institucions i col·laboradors que van fer possible el Festival Comunitari Raela'T. Estem profundament agraïdes per la vostra confiança i compromís en aquesta causa.


Gràcies!


La Xixa

Imatges de Pedro Pelayo

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page