top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

Iniciem un nou projecte cultural a l'Alta Ribagorça!

Raela'T; Cultura i comunitat a l'Alta Ribagorça.

Raela'T busca potenciar i contribuir en l'ampliació, diversificació i consolidació de l'oferta cultural a l'Altra Ribagorça mitjançant la creació i gestió conjunta amb tots els agents i institucions presents en la zona que ja són portadores i impulsores d'iniciatives culturals populars.


Des de La Xixa Teatre contem amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de les diverses institucions públiques del territori com el Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça i els Ajuntaments del Pont de Suert, la Vall de Boí i Vilaller a més d'altres entitats i agents culturals del territori per a engegar aquest projecte.


El projecte s'executarà a través de la consolidació d'espais creatius, de reflexió acció i diàleg oberts i compartits amb la ciutadania, les institucions i el teixit associatiu on es facilitarà l'intercanvi de coneixements, experiències alhora que es donaran eines pràctiques per tal de potenciar la creació i promoció culturals de la zona.


Es durarà a terme entre abril i juliol i inclou trobades, formacions, processos creatius i la cloenda del projecte amb un Festival comunitari el 8 de juliol!



Raela'T inicia amb una trobada el dia 27 d'abril:


Com a acte inaugural del projecte, el pròxim 27 d'abril durem a terme la 1a trobada sobre Territori, Cultura i Comunitat, a les 18.00 h a la Confraria Nova de Sant Sebastià del Pont de Suert oberta a tota la ciutadania de la comarca i, amb l'objectiu de visibilitzar i potenciar la creació de xarxa entre les Associacions, Entitats, institucions, agents culturals, creadores i ciutadania així com per dialogar sobre les necessitats del territori en relació amb la cultura i a les pràctiques culturals i promoure un espai d'escolta i reflexió entre els diversos agents de la zona.



Aviat compartirem amb vosaltres més informació sobre aquesta 1a trobada sobre Territori, Cultura i Comunitat, així com dels altres actes que es desplegaran dins el projecte Raela'T; Cultura i comunitat a l'Alta Ribagorça!



Segueix les nostres xarxes socials així com la web del projecte laxixa.org/raelat, per tal d'estar al dia dels diversos actes que és duran a terme!!



Aquest projecte és beneficiari de la Subvenció per ampliar i diversificar l'oferta cultural en àrees no urbanes en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU) 






3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page