top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

Inscriu-te! 🌻 Cures en Procés (Conferència Internacional)

😊🌻VINE a viure l'EXPERIÈNCIA “Cures en Procés”! Dues jornades innovadores on explorarem les cares visibles i invisibles de les cures, de manera holística, des d'una perspectiva individual i col·lectiva 🗓 19 i 20 de gener.



🎟️ Inscriu-te GRATIS a laxixa.org/haha

🌺 Les jornades s’adrecen a persones interessades en el treball amb grups de l'àmbit social i educatiu. Són gratuïtes i s'estableixen com el punt final del projecte europeu @Happy Habits (HaHa), cofinançat pel programa Erasmus+.👥


PROGRAMA DIVENDRES 19/01

📍  Centre Cívic Barceloneta (C. Conreria, 1, BCN)

🔹19:30h. Obra de Teatre "Esto No Pasa" a càrrec de La Xixa Lab, companyia de La Xixa. "Esto no pasa" posa de manifest les violències i dilemes quotidians que vivim i naturalitzem de forma inconscient. L'obra és una invitació a un viatge interior per reflexionar sobre les opressions externes i internes que patim, i que sovint, ens impedeixen aconseguir l'estat de cures individuals i socials que desitjaríem. L'obra té l'esperit final d'involucrar a l'audiència a considerar el seu paper en les temàtiques de l'obra.


PROGRAMA DISSABTE 20/01

Cures en Procés 📍 Convent de Sant Agustí (C. Comerç, 36, BCN)

🔹10.30h. Benvinguda i presentació de l’experiència HAHA

🔹11.00h. "La otra cara de los cuidados" ponència a càrrec d’Evelyn Figueroa, professional del Treball Orientat a Processos a París.

🔹12.15h. Pausa cafè

🔹12.30h. Workshop de Dansateràpia amb Positive Psy o Workshop de Mindfulness amb Self-compassion. Des de França, Xipre, Itàlia i Països Baixos. Tallers vivencials amb expertes internacionals sobre les eines metodològiques del projecte HaHa enfocades al benestar i cures.

🔹14.00h. Comiat: Acaba el migdia amb bones vibres!


🎟️ Inscriu-te GRATIS a laxixa.org/haha


Sòcies HaHA: Elan Interculturel (França), CESIE (Itàlia), Institute Of Development CY (Xipre) i Inova Aspire (Països Baixos). Amb el suport de Barcelona.cat Diputació de Barcelona Erasmus+

104 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page