top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

"Joves contra els Estereotips" Creació Jove a favor de la Inclusió

Esdeveniment "Joves contra els estereotips"Aquest dijous 15 d'abril a les 18h, tindrà lloc a la Sala d'Actes dels Salesians de Mataró "Joves contra els estereotips". Aquest esdeveniment tindrà com a protagonistes els i les joves del Projecte Neu, que presentaran les seves peces creatives a favor de la no discriminació, la diversitat i la inclusió a través de Tik Toks, podcasts, la projecció de la peça audiovisual "Sensibilització en la diversitat cultural" i l'exposició fotogràfica "Mirada jove de barri". A més, tindrem el plaer de gaudir de l'actuació de Miss Raisa, una rapera que lluita contra els estereotips!


Per assistir-hi només cal apuntar-se a través d'aquest link de manera gratuïta (bit.ly/entrada-joves) i esperar un correu de confirmació. L'aforament és limitat.


Aquesta iniciativa s'inclou dins el marc del projecte europeu "IRIS: Intimitat, relacions, interculturalitat en el treball amb joves". Els i les joves participants formen part del Projecte Neu, que té com a objectiu impulsar joves de la ciutat de Mataró que estan compromesos amb l'entorn i esdevenen agents de sensibilització del barri.Data i hora: Dijous 15 abril 2021 a les 18hUbicació: Sala d'Actes de Sant Antoni de Pàdua Salesians (Av. Puig i Cadafalch 80, 08303, Mataró)




4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page