top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

Newsletter | DREAMS Project: Curs 2020-2021

La Xixa Teatre és un dels partners del Projecte "DREAMS: Fomentant la diversitat en la transició de l'escola primària a la secundària per prevenir l'abandonament escolar prematur" és un partenariat estratègic de 24 mesos composat per 3 escoles i 2 organitzacions sense ànim de lucre que treballen per abordar l'abandonament escolar prematur (AEP), particularment en contextos amb una forta presència de diversitat cultural.


El projecte s'està implementant a Espanya, Itàlia i Portugal, tot i que esperem que l'ús dels materials desenvolupats es pugui extendre a més escoles en tot el territori europeu.


CURS ESCOLAR 2020


Per al proper any escolar, tenim moltes activitats planificades per al Projecte DREAMS:


Començarem formant el professorat de manera online en les metodologies DREAMS. Com a part de la seva formació i per provar els nostres mètodes, realitzarem una prova pilot amb estudiants de les nostres tres escoles associades. Els/les estudiants tindran l'oportunitat d'explorar els seus sentiments i estretègies amb respecte a la transició a l'escola secundària.


A la primavera de 2021, esperem amb il·lusió una capacitació de mestres per reunir totes les lliçons apreses. Els estudiants també tindran l'oportunitat de presentar els resultats dels tallers DREAMS a la comunitat escolar. A l'estiu de 2021 tancarem el projecte amb una conferència internacional. Si desitges saber més sobre el projecte DREAMS, visita el nostre lloc web i segueix les actualitzacions a les nostres xarxes socials.


Entra a www.dreamsproject.eu per saber més sobre DREAMS Project

Així com a les nostres xarxes @dreamsprojecteu a Facebook, Twitter, Instagram


4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page