top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

Nous Recursos per a Professionals: descarrega鈥檒s gratis! 馃摜馃摂

Updated: Feb 21

Des de La Xixa, ens il路lusiona compartir amb tota la comunitat els recursos gratu茂ts que hem desenvolupat al llarg de l'any 2023, gr脿cies a la implementaci贸 i investigaci贸 dels projectes europeus en els que hem participat.


Un d'aquests projectes 茅s聽"STOP! WORDS IN PROGRESS!", una iniciativa de dos anys en col路laboraci贸 amb organitzacions de Pa茂sos Baixos, It脿lia, Fran莽a i Pol貌nia. En aquest projecte ens vam enfocar en l'aprenentatge socioemocional de persones joves, utilitzant narratives poderoses i eines pr脿ctiques per a abordar l'ansietat social. Els resultats d'aquests esfor莽os conjunts s'han materialitzat en una s猫rie de recursos innovadors per a professionals que treballen amb joves. Explora, apr猫n i comparteix! 馃寪Lloc Web amb la informaci贸 b脿sica i recull de recursos (www.laxixa.org/stopwords) 馃摂Kit de herramientas profesionales del 谩mbito de la juventud i formaci贸n juvenil 馃摂Aprendizaje y Narraci贸n Socioemocional

El "Creation POP" 茅s un projecte en qu猫 s'ha desenvolupat una base i una guia metodol貌gica, per treballar la inclusi贸 social de la gent gran a trav茅s d'activitats creatives intergeneracionals, centrant-se en el teatre participatiu, el storytelling i la creaci贸 col路lectiva. Si treballes amb gent gran o t鈥檌nteressa el teatre com a eina d鈥檌nclusi贸 social, aquests recursos s贸n per tu! 馃摂Guia Creation Pop 馃摂Base Metodol貌gica Creation Pop


Finalmente, el projecte 鈥Cooperaci贸 per la sostenibilitat鈥 incorpora la perspectiva de sostenibilitat en l鈥櫭爉bit d鈥檃companyament, inserci贸 social de les persones joves amb menys oportunitats per tal de fomentar i impulsar la seva participaci贸 en la creaci贸 de projectes autogestionats i d鈥檈conomia social i solid脿ria. Consulta aqu铆 els nostres recursos, dirigits a persones professionals i formadores per treballar en la capacitaci贸 de joves en situaci贸 de vulnerabilitat.

馃寪Lloc web: Recurs Educatiu Obert聽(REA)


Et convidem a explorar aquests materials i submergir-te en les metodologies innovadores que hem desenvolupat. Cada projecte reflecteix el nostre comprom铆s amb l'educaci贸 creativa i inclusiva. Descobreix les eines, activitats i consells pr脿ctics que hem creat i uneix-te a nosaltres en el viatge cap a un aprenentatge significatiu i transformador!


Recorda seguir-nos a les xarxes per no pedre鈥檛 cap novetat!

129 views0 comments

Recent Posts

See All

Koment谩艡e


bottom of page