top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

Nous Recursos per a Professionals: descarrega’ls gratis! 📥📔

Updated: Feb 21

Des de La Xixa, ens il·lusiona compartir amb tota la comunitat els recursos gratuïts que hem desenvolupat al llarg de l'any 2023, gràcies a la implementació i investigació dels projectes europeus en els que hem participat.


Un d'aquests projectes és "STOP! WORDS IN PROGRESS!", una iniciativa de dos anys en col·laboració amb organitzacions de Països Baixos, Itàlia, França i Polònia. En aquest projecte ens vam enfocar en l'aprenentatge socioemocional de persones joves, utilitzant narratives poderoses i eines pràctiques per a abordar l'ansietat social. Els resultats d'aquests esforços conjunts s'han materialitzat en una sèrie de recursos innovadors per a professionals que treballen amb joves. Explora, aprèn i comparteix! 🌐Lloc Web amb la informació bàsica i recull de recursos (www.laxixa.org/stopwords) 📔Kit de herramientas profesionales del ámbito de la juventud i formación juvenil 📔Aprendizaje y Narración Socioemocional

El "Creation POP" és un projecte en què s'ha desenvolupat una base i una guia metodològica, per treballar la inclusió social de la gent gran a través d'activitats creatives intergeneracionals, centrant-se en el teatre participatiu, el storytelling i la creació col·lectiva. Si treballes amb gent gran o t’interessa el teatre com a eina d’inclusió social, aquests recursos són per tu! 📔Guia Creation Pop 📔Base Metodològica Creation Pop


Finalmente, el projecte “Cooperació per la sostenibilitat” incorpora la perspectiva de sostenibilitat en l’àmbit d’acompanyament, inserció social de les persones joves amb menys oportunitats per tal de fomentar i impulsar la seva participació en la creació de projectes autogestionats i d’economia social i solidària. Consulta aquí els nostres recursos, dirigits a persones professionals i formadores per treballar en la capacitació de joves en situació de vulnerabilitat.

🌐Lloc web: Recurs Educatiu Obert (REA)


Et convidem a explorar aquests materials i submergir-te en les metodologies innovadores que hem desenvolupat. Cada projecte reflecteix el nostre compromís amb l'educació creativa i inclusiva. Descobreix les eines, activitats i consells pràctics que hem creat i uneix-te a nosaltres en el viatge cap a un aprenentatge significatiu i transformador!


Recorda seguir-nos a les xarxes per no pedre’t cap novetat!

124 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page