top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

Presentant a Marie, voluntària a La Xixa!

La Xixa participa al programa del Cos Europeu de Solidaritat (European Solidarity Corps, ESC), que ofereix als i les joves l'oportunitat de participar en programes de voluntariat a llarg termini. Marie Traoré és una de les voluntàries que actualment viu aquesta experiència amb nosaltres. El nostre projecte 'Construint comunitat a través del voluntariat i la creativitat' té com a objectiu oferir a les voluntàries la possibilitat de desenvolupar les seves habilitats teatrals i participatives, alhora que promouen la transformació social.


Durant la seva estada amb nosaltres, la Marie està ajudant amb la gestió del projecte i treballant amb La Xixa Lab, la nostra companyia de teatre. Participa en tallers, actuacions i activitats amb diferents grups de participants, aprofundint en les pràctiques interculturals i inclusives. 


"Hola, em dic Marie. Sóc una noia francesa i estic portant a terme un projecte del CES (Cos Europeu de Solidaritat) amb La Xixa. He estudiat turisme, llengua i literatura anglesa, i volia viure a Espanya i, en particular, a Barcelona des de feia molt de temps. Així que quan la meva programació personal va canviar i va permetre mudar-me a l'estranger, vaig buscar immediatament totes les oportunitats de voluntariat que oferia el lloc web del CES i, per sort, l'anunci de La Xixa va ser un dels primers que vaig veure. Vaig enviar la sol·licitud de forma immediata i vaig ser seleccionada per formar part de l'equip a través del procés d'entrevista... Sempre m'ha agradat el teatre i l'educació no formal. Era evident que havia de sol·licitar aquesta posició! Ja porto tres setmanes a Barcelona i ha estat increïble. Actualment, dono suport a l'equip de projectes europeus i ajudo una mica amb la comunicació i la difusió. Des que vaig arribar, he tingut l'oportunitat de descobrir molt sobre la ciutat gràcies al projecte COPARTE. He passejat pel casc antic de la ciutat, l'estadi de futbol, la platja... També he pogut conèixer millor el que fa La Xixa i he descobert La XixaLab." 



5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page