top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

Nous Recursos Útils per a Professionals!

Updated: Feb 19

Des de La Xixa, és tot un plaer compartir els recursos gratuïts que hem desenvolupat en els últims dos anys en diferents projectes europeus. Aquests materials són d'utilitat per a professionals dels àmbits social, educatiu i creatiu, així com per a aquelles persones interessades en dinamitzar grups i utilitzar tècniques innovadores i inclusives en entorns diversos.


RECURSOS DISPONIBLES


1) Digital Theatre

Aquests recursos tenen com a objectiu donar suport als i les professionals del teatre, millorant les seves competències digitals i acompanyant-les en la transició postpandèmia de la seva feina a les plataformes en línia. També donen suport a les persones no professionals que utilitzen el teatre com a mitjà d'art, teràpia, expressió i inclusió social per desenvolupar les seves habilitats digitals i continuar la seva feina artística.

Newsletters Digital Theatre

Plataforma de Recursos Digital Theatre

Formación E-learning en Teatro Digital

2) Included

Aquests recursos tenen l'objectiu de proporcionar un pla d'estudis d'educació sexual inclusiva per a estudiants de secundària basat en tècniques teatrals de fàcil ús per al professorat i alumnat. El projecte INCLUDED pretén proporcionar al professorat els instruments, les eines i les habilitats per a impartir el currículum d'educació sexual i fomentar el diàleg amb les famílies al voltant de l'educació sexual.

Manual per una educació sexual inclusiva i curs online per a professionals en el desenvolupament d'eines creatives INCLUDED

Guía para Centros Educativos FAMILIAS Y EDUCACIÓN SEXUAL INCLUSIVA  

​Itinerario Formativo y Recomendaciones Políticas: ENFOQUE CREATIVO E INTEGRAL PARA UNA EDUCACIÓN SEXUAL INCLUSIVA

3) STOP Polarization

Aquests recursos tenen l'objectiu de desenvolupar mètodes útils per treballar amb grups altament polaritzats. El consorci ha creat també un joc de taula que qualsevol persona pot fer servir sense necessitat que hi hagi una persona facilitadora.

​Recursos: Manuals i Joc de Taula "Stop Polarization"

Newsletter de Final de Projecte (Resum)

Ens fa moltíssima il·lusió posar aquests materials a disposició de manera gratuïta! Esperem que siguin font d'inspiració i suport per la tasca de totes les persones interessades.


Si vols accedir a més recursos generats en col·laboració amb La Xixa, no dubtis en visitar laxixa.org/recursos per descobrir tots els manuals i activitats que hem desenvolupant al llarg dels anys.


Gràcies!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page