top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

Seguim sumant per la cultura a l’Alta Ribagorça

Esteu preparades per a la segona trobada

sobre “Territori, Cultura i comunitat del projecte Raela’T?

Us esperem demà, 18 de maig,

 a les 18.00h a la sala d’actes de l’Ajuntament de Barruera!




2ª TROBADA RAELA’T 18 DE MAIG

Ens veiem dijous a les 18.00 h a la sala d'actes de l'Ajuntament de Barruera per tal de continuar investigant i treballant per la cultura i la comunitat de la comarca.

L'activitat és gratuïta i oberta a tota la població.

Anima't a participar i dir la teva!😍

🗓️ Dijous 18 de maig

📍 Sala d’actes de l’Ajuntament de la Vall de Boí - Barruera

⏰18.00h - 20.00 h

👉🏿👉🏼 Formulari d'inscripció:




INFOGRAFIA DE LA 1º TROBADA:

Perquè conegueu una miqueta el que es va fer a la 1° Trobada, compartim amb vosaltres una petita infografia on podeu veure algunes de les idees, necessitats i propostes que van sortir de les dinàmiques que vàrem fer en grup en la primera sessió, on es van plantejar idees i propostes des de les participants per a contribuir en el context cultural del territori:





 ℹ️ +informació a la web del projecte www.laxixa.org/raelat

Raela’T; Cultura i Comunitat a l'Alta Ribagorça compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de les diverses institucions públiques del territori com el Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça i els diversos ajuntaments de la zona entre d'altres entitats i agents culturals. Està inscrit en la Subvenció per ampliar i diversificar l’oferta cultural en àrees no urbanes en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU)Comienza a escribir tu mensaje aquí. Cuéntale a tu audiencia lo que quieres que sepan en pocas oraciones y anímalos a realizar alguna acción.

6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page