top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

Vine al Festival Raela't!

📢🎉 El Festival Raela'T arriba a El Pont de Suert! 🎭🎨Reserva't el 8 de juliol, perquè el Festival Raela'T portarà tota l'essència cultural de l’Alta Ribagorça a El Pont de Suert! 🌟


🎭 Gaudeix d’un espai escènic protagonitzat per les arts locals amb la participació de talents de la comarca i de les convidades especials que ens acompanyaran amb actuacions de teatre, dansa, poesia, música i clown!


🎨 Explora la nostra àrea de tallers i descobreix nous talents artístics, aprèn sobre les tradicions culturals de la zona i experimenta amb diverses disciplines creatives.


🍽️ Deleita’t amb una experiència culinària única a la nostra zona de gastronomia popular, on trobaràs diverses especialitats culinàries que reflecteixen la multiculturalitat de la comarca i descobreix la història i les tradicions al voltant de cada plat.


🪡 Explora l'espai de fira on trobaràs productes, creacions locals i obres d'art úniques, artesania i projectes socials. Una oportunitat única per endur-te a casa un trosset de l'Alta Ribagorça.


Detalls:


📅 Data: 8 de juliol de 2023

📍 Lloc: Jardí de la Biblioteca, El Pont de Suert

⏰ Horari: De 12:00 a 20:00 hUneix-te a nosaltres en el Festival Raela'T i celebrem juntes la riquesa cultural de l'Alta Ribagorça! 🎉🌟


ℹ️ Per obtenir més informació, visita el nostre lloc web: https://www.laxixateatre.org/raelat o truca al 663802988.Aquesta iniciativa és organitzada per La Xixa, una associació sense ànim de lucre que utilitza el teatre com a eina de transformació social. Amb el suport del Departament de Cultura i la subvenció per ampliar i diversificar l'oferta cultural en àrees no urbanes, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU).

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page