top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

Ja està disponible la Guia per Realitzar Tallers de Ràdio del projecte V.I.T.A Radio

Si t'agrada la ràdio i creus que pot ser un mitjà potent per donar visibilitat a les diversitats i a les discriminacions que no apareixen representades als grans mitjans de comunicació, no et pots perdre la "Guia per Tallers de Ràdio" del projecte V.I.T.A Radio!




Radio V.I.T.A. és un projecte Erasmus+ elaborat per quatre organitzacions de França, Espanya i Àustria, i la seva motivació neix del seu amor per la ràdio i la convicció que aquesta és una eina poderosa de comunicació i difusió de missatges. V.I.T.A representa una nova metodologia per utilitzar la ràdio no només com a mitjà de representació i expressió personal, sinó també com una manera creativa d'abordar temes relatius a la inclusió social, tals com l'empoderament, la igualtat, la interculturalitat, la identitat, els valors i els processos democràtics.


Si vols saber més sobre com organitzar els teus tallers radiofònics interculturals, descarrega la Guia per Tallers de Ràdio que t'acompanyarà, pas a pas, en l'organització dels tallers, la seva execució i l'emissió dels teus programes de ràdio.


Ara et toca a tu. T'animes a muntar un taller de ràdio amb els teus grups?


Per saber més sobre el projecte i escoltar la nostra transmissió, visita: https://radiovita.eu/ 




4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page